درسی و یکمین سمینار چشم پزشکی از چهار نفر از جوانان خلاق تقدیر به عمل امد

در سی و یکمین سمینار چشم پزشکی از ۴ نفر از جوانان نوآور تقدیر بعمل آمد.

بنا به گزارش روابط عمومی مجمع خیران نخبه پرور فارس، در تاریخ جمعه ۲۶ اردیبهشت ماه سال جاری، همزمان با برگزار سی و یکمین سمینار چشم پزشکی شیراز، از ۴ نفر از برگزیدگان حوزه نوآوری در چشم پزشکی به اسامی آقایان: امیر محمد فتحیان و هادی فروردین و خانم‌ها: زهرا ضیاء و مریم شاه محمدی تقدیر بعمل آمد.
بر اساس مصوبه هیات مدیره مجمع، در همایش های علمی که در استان فارس برگزار می‌گردد، به چند نفر از جوانان برگزیده از طرف مجمع جوایزی اهدا می گردد.
در این برنامه دکتر حبیب شریف، مدیر عامل مجمع خیران نخبه پرور فارس گفت: امروز در این سمینار شاهد سخنرانی های ارزشمند و همچنین شاهد موفقیت فرزندان بعضی از اساتید در حوزه نوآوری مرتبط با چشم پزشکی هستیم که باید به این عزیزان تبریک گفت.
همچنین در این برنامه از چهار نفر از برگزیدگان جایزه دکتر حسین موحدان در زمینه بیماری‌های خشکی چشم تقدیر بعمل آمد.
لازم به ذکر است که جایزه دکتر موحدان ویژه پژوهشگرانی هست که در خصوص چالش‌های چشم پزشکی به تحقیق می‌پردازند. در سال جاری مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به این مهم اختصاص داده شده است.

توسط
تومان